Kakovostnen vonj

Parfumsko kakovostne dišave

Z uporabo dišav najvišje kakovosti iz vsega sveta, Air Aroma zagotavlja, da so vsi vonji skladni in privlačni, brez ostrih podtonov nizke kakovosti, ki temeljijo na kemičnih vonjih.

Air Aroma eterična olja so mešanica čistih 100-odstotnih eteričnih olj, brez razrečitve in brez dodatkov. Difuzijske dišave so izdelane v skladu z najstrožjimi IFRA standardi in predpisi (IFRA - International fragrance association).

Oglejte si ponudbo Air Aroma dišav

International Fragrance Association

Tehnologija

Konstantna difuzija vonja

Air Aroma predstavlja sistem, ki enakomerno-konstantno pokriva razpršenost dišave v prostoru, ne glede na količino dišave v kartuši (kakor delujejo drugi difuzijski sistemi izhlapevanja dišave ali dišave, katere so na osnovi gela).

Air Aroma

Konkurenca

 • Dan 1
 • Dan 7
 • Dan 14
 • Dan 21
 • Dan 28
  1. Air Aroma - 100%
  2. Konkurenca - 100%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Konkurenca - 76%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Konkurenca - 57%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Konkurenca - 48%
  1. Air Aroma - 100%
  2. Konkurenca - 36%
100%
75%
50%
25%

Patentirana tehnologija

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji, imenovani "hladna difuzija", Air Aroma zagotavlja, da se kakovost vsake dišave ohranja skozi cel postopek difuzije.

Za razliko od metod ogrevanja oziroma metod izhlapevanja, hladna difuzija arome zagotavlja, da se ohranja kakovost naravne arome in njena celovitost.

Oglejte si ponudbo Air Aroma difuzorjev

Strokovno znanje

Izkušnje so bistvenega pomena

Z več kot 15 let izkušenj na svtovnem trgu ima Air Aroma neprimerljivo stopnjo izkušenosti in znanja. Air Aroma je največji dobavitelj sistemov za difuzijo arom na svetu, in na splošno velja za vodilnega na trgu.

Z našo predano ekipo oblikovalcev in dobaviteljev do kupcev, ki zahtevajo popolnost, smo profesionalni v našem prizadevanju za kakovost, slog in inovacije na vseh področjih našega poslovanja.

Globalna pokritost

Edinstvena globalna mreža

Podjetje Air Aroma ima pet regionalnih podružnic po celem svetu, (Avstralija, Nizozemska, Japonska, Združene države Amerike in Hong Kong), ki zagotavljajo podporo lokalnim distributerjem Air Aroma. Trenutno pokrivajo več kot 80 držav sveta in lahko ste prepričani, da vam nudimo najboljše možne storitve.

Preverite Air Aroma pokritost

 • Regionalne pisarne
 • Distributerji
Kje na svetu najdete Air Aromo?