• Prilagodljivi pogoji
  • Podpora strankam
  • Namestitev

Najem ali nakup

Najem

S fleksibilnimi pogodbenimi pogoji, od 12 do 60 mesecev, izberete lahko opcijo, ki najbolje ustreza vašemu proračunu. Mesečna plačila vključujejo tako dobavo opreme in dišave. Dišave bodo dobavljene redno, z možnostjo rednega servisa in vzdrževanja dišave, ki ustrezajo vašim poslovnim zahtevam.

Najemne možnosti nudijo največjo prilagodljivost. Na koncu je pomembna korist in dobiček in ne uporaba ali lastništvo opreme.

Nakup

Za vaše udobje Air Aroma ponuja nakup opreme za vaš objekt, v kombinaciji s pogodbo oziroma zahtevo za redno dobavljanje Air Aroma dišav za ponovno polnjenje in vseh dodatnih storitev, ki ustrezajo vašim poslovnim potrebam.

Nakup

Podpora

Podpora

Air Aroma podpora

Skrb za naše stranke je naša glavna prednostna naloga. Air Aroma ponuja najvišje možne storitve za vse uporabnike. Za naše multinacionalne stranke lahko ponudimo 24/7 podporo preko namenskega e-poštnega naslova in linija za pomoč strankam.

Air Aroma je največji ponudnik rešitev odišavljanja na svetu. Našim strankam skupaj z ugodjem nudimo najboljšo možno storitev kjerkoli na svetu. Od Air Aroma partnerjev lahko pričakujete strokovno svetovanje, visoko razpoložljivost in prijazno storitev..

Nastavitve

Priključite in odišavljajte

Potrebna namestitev

Namestitev in vzdrževanje

Montaža in vgradnja ni potrebna pri vseh proizvodih Air Aroma. Nekateri izdelki se uporabljajo 'plug & play' - priključi in odišavljaj, z vključenimi navodili za uporabo.

Montaža je potrebna za vse modele Ecoscent, zlasti kadar je priključen na HVAC sistem. Za strokovno montažo in vgradnjo za minimalne stroške, se lahko dogovorite s svojim lokalnim dobaviteljem Air Aroma.

Setup