Recikliranje

Recycling

Dišave

Vse Air Aroma steklenice in kartuše za dišave so izdelane iz PET in PP, ki so 100% razgradljive in tako zmanjšujemo svoj prispevek na odlagališča.

  • Polietilen tereftalata 

  • Polipropilen 

Difuzorji

Air aroma difuzorji odišavljanja so v glavnem narejeni iz trpežnega aluminija, ki je eden izmed najbolj pogostih recikliranih materialov, kot tudi eden od materialov, ki ga je 100% vedno možno reciklirati znova in znova.

Izdelujemo izdelke, ki delujejo dolgoročno, saj veliko difuzorjev še vedno deluje, četudi se jih je uporabljalo več kot 10 let.

Recycling

Skladnost

Compliance

VOC dišave

Dobavljamo dišave , ki ustrezajo VOC (hlapne organske spojine) predpisom. Prednost dajemo dišavam, ki so brez VOC sestavin, saj tako ne onesnažujemo okolja. Air Aroma ima namen zmanjšati porabo VOC, kjer je to mogoče.

VOC Fragrances
Compliance

Učinkovitost

Efficiency

Minimalna emisija ogljika

V številnih pogledih Air Aroma zmanjšuje porabo energije v svojih pisarnah. Z odprtjem pisarn v Melbournu, Amsterdamu, Tokiu, New Yorku in Hong Kongu smo dramatično zmanjšali potrebo po potovanjih in tako porabo fosilnih goriv.

Kadar je mogoče je naš zaželjen način komuniciranja video konferenca.

Naše pisarne optimalno uporabljajo naravno svetlobo, okolju prijazne in energetsko učinkovite računalnike Apple in prizadevamo si porabiti čim manj papirja.

Preverite naše lokacije