Kupci pazite

Kupite le originalne izdelke Air Aroma

Obstajajo Air Aroma ponarejeni izdelki, kateri so trenutno tudi na trgu. Blagovna znamka Air Aroma je bila ustanovljena leta 1999 in je prvotni ustvarjalec in proizvajalec vseh izdelkov blagovne znamke Air Aroma, ki vključuje Aromax, Aroscent, Ecoscent, Aroslim, Arodrive, Arologic, Arobalance in veliko različnih dišav.

Air Aroma naprave za odišavljanje in dišave so najvišje kakovost; ustrezajo kriterijem ali celo presegajo standarde Mednarodnega združenja za dišave (International Fragrance Association) in predpise varnosti in kakovosti. Vsi naši izdelki in tehnologija so patentirani. V primeru dvoma, ne oklevajte kontaktirati Air Aroma International, da preverite izvor blaga.

Ne pustite se zavesti

Obstajajo lažni predstavniki Air Arome, ki poskušajo preslepiti in prepričati potrošnika, da kupujejo originalne izdelke Air Aroma in luksuzno blagovno znamko. Preverite njihove pogodbene in distribucijske pravice. Vsi uradni distributerji so navedeni na naši spletni strani pod kontakti in Lokacije. Če jih ni na seznamu, potem niso naši distributerji.

Pazite lažni Air Aroma distributerji uporabljajo:

  • Air Aroma ime, logo in blagovno znamko
  • Ponarejene Air Aroma vizitke
  • Lažne Air Aroma citate in ponarejene evidence.

Črna lista (izognite se teh družb)

Nslednje družbe so nepooblaščeni distributeji izdelkov Air Aroma ali Air Aroma dišac.

Air Aroma Scenting Pte Ltdwww.aromascenting.com
At Aroma Co. Ltd. - @aroma Co. Ltd.www.at-aroma.com

Odobren seznam

Seznam odobrenih distributerjev Air Aroma najdete na strani Lokacije . Poiščite pooblaščene trgovce Air Aroma v vaši regiji ali državi, na strani http://www.air-aroma.com/locations

Tveganja:

Uporaba neodobrenih dišav in izdelkov, lahko povzroči:

  • Nično garancijo in poškodbe naprav za odišavljanje.
  • Nevarne in neregulirane dišave, ki so potencialno škodljive za stranke, zaposlene in vaše podjetje.
  • Slaba kakovost dišave in jakost vonja.
  • Višjo stopnjo porabe, kar povzroča višjo mesečno plačilo za dišave.
  • Nevarno in nepravilno vgradnjo sistemov.

Prijavi zlorabo

Air Aroma International jemlje varnost potrošnikov zelo resno. Naša organizacija skrbi za varstvo potrošnikov in blagovno znamko Air Aroma. Naša politika je, da raziščemo vse prijave o ponaredkih in nepooblaščenih distributerjih. Air Aroma bo po potrebi sprožila sodni postopek proti ljudem, ki so vpleteni v teh nezakonitih poslih. Lahko nas obvestite s kakršnokoli informacijo preko kontaktov na naši spletni strani.

Vprašanja?

Če niste prepričani prosimo kontaktirajte Air Aromo preko kontaktov strani na naši spletni strani.