Kontaktni podatki

Sedež podjetja

Air Aroma International
ABN: 13 096 766 139
26/91-95 Tulip Street
Cheltenham 3192 Victoria Australia

Kontakt

Telephone: +61 3 9017 3511
Facsimile: +61 3 9584 2971
ABN: 013 096 766 139

Pogoji uporabe

Plačilo s kreditno kartico

Sprejemamo naslednje kreditne kartice: Visa, MasterCard, American Express in Diners Club International Kreditne kartice. Vaše osebne podatke in podatke o kreditni kartici varujemo preko Secure Socket Layer (SSL) programske opreme. V primeru plačila s kreditno kartico American Express (AMEX) in Diners Club International se zaračuna 3% doplačila. Prosimo upoštevajte, da si Air Aroma pridržuje pravico, da ob plačilu s kreditno kartico od vas zahteva dokazila o identiteti.

Dostava

Infomacije za pakete, ki so poslani v Avstraliji, dostavlja Australia Post. Če vas ob dostavi ni na izbranem naslovu, lahko paket prevzamete na najbližji pošti. Air Aroma priporoča, da v primeru, če ste v času uradnih ur odsotni, pošljete svoje naročilo, na naslov, kjer boste dosegljivi.

Infomacije za mednarodne stranke

Mednarodna naročila se pošljejo po navadni ali latalski EMS poštni službi. Vrednost dostave se izračuna glede na vašo lokacijo in predmetov v vaši nakupovalni košarici. Informativen znesek pošiljanja dobite, ko polnite nakupovalno košarico in zaključite z nakupovanjem (imete morate račun Air Aroma in morate biti prijavljeni).

Dobavni roki

Vsi proizvodi v trgovini Air Aroma so ponavadi na zalogi in ko prejmemo vase plačilo za naročilo, ga Air Aroma odpremi iz Melbourna v roku 5 delovnih dni. Časi dostave, ko je vase naročilo odposlano, lahko variirajo glede na to kje živite. V spodnji tabeli je prikazano, kako dolgo običajno potuje naročilo:

Vračilo blaga

Skrbno opravite nakup, saj Air Aroma ne sprejema vračila blaga, razen če ima blago dejansko tovarniško napako ali je bilo poslano napačno. Zaradi neustrezne embalaže se lahko poškodaovani ali zlomljeni proizvodi vrnejo skupaj s neustrezno embalažo. V primeru, da želite vrniti proizvod, morate najprej poslati Air Aromi e-pošto za svetovalni obrazec vračila in poslati proizvod nazaj v roku 14 dni od datuma, ko je vaše naročilo bilo odpremljeno.

Izjava o zasebnosti

Air Aroma priznava in spoštuje pomen ohranitve zasebnosti svojih strank. Vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli in pod nobenim pogojem razkrili, prodali ali posredovali. Pridobljene osebne podatke , ki so potrebni za dostavo naročila (ime, priimek in naslov) bomo posredovali trtji osebi, to je dostavni službi, če se nahaja v vaši regiji.

Kateri osebni podatki se zbirajo?

Informacije, ki so posredovane Air Aromi, pomagajo prilagoditi in izboljšati vašo nakupovalno izkušnjo. Informacije, ki jih zbira Air Aroma so: podatki, ki jih vnesete na tej spletni strani ali jih posredujete na kakršenkoli način tako da se shranijo v računalniški sistem.
Air Aroma se zavezuje, da bo vse vaše osebne podatke varovala po svojih najboljših močeh in jih ne bo razkrila brez vašega izrecnega soglasja, razen če to zahteva zakon ali če bo to potrebno za pomoč organom kazenskega pregona in pomoč agencijam, ki skrbijo za nacionalno in javno varnost. Sami se odločate, katere podatke boste posredovali in glede na to mogoče ne boste mogli izkorisitit številnih funkcij, ki jih ponuja spletna stran Air Aroma. Vaše posredovane podatke Air Aroma uporabljav namene odgovorov na vasa vprašanja, izpoljnjevanje naročil, prilagajanja vaših bodočih nakupov, izboljševanje funkcij internetne trgovine in komuniciranja z vami.
E-poštna komunikacija: Air Aroma svojim strankam včasih pošilja oglase svojih storitev in proizvodov, uradna obvestila o spremembah pogojev poslovanja in potrditve naročil. Če ne želite prejemati druge Air Aroma e-pošte, kot so obvestila o naročilih in potrdila o plačilu, prosimo, da prilagodite vaš vpis tako, da se prijavite v vaš račun.

Kako Air Aroma uporablja piškotke – cookies (podatki, ki jih vaš računalnik samodejno shranjuje)

’Piškotek’’ je majhna neškodljiva datoteka shranjena na vašem računalniku, ki vam daje številčno uporabniško ime in hrani osnovne podatke. Air Aroma uporablja ‘piškotke’ z namenom obveščanja, da ste stranka in za izvajanje določenih funkcij za vas, vendar ne shranjuje osebnih podatkov (razen vase ime) ali finančnih infimacij. Air Aroma spoštuje vašo zasebnost in ceni vaš nakup. Air Aroma ne bo posredovala kontaktnih informacij o vašem računu ali plačilnih podatkov tretji osebi, prodajalecm , sodelavcem ali ponudniku storitev, razen če je to potrebno za zaključek vase transkacije in naročila.

Kako varni so osebni podatki?

Za varnost vaših podatkov med prenosom, Air Aroma uporablja programsko opremo Secure Sockets Layer (SSL), ki šifrira podatke, ki jih navedete pri nakupu produktov in storitve Air Aroma.
V primeru posredovanja podatkov kreditne kartice kot dela postopka naročanja, Vse podrobnosti šifriramo ko so predani podjtjem, ki obdelujejo plačilni promet. Na naših stržnikih ne shranjujemo vaših podatkov o kreditnih karticih. Air Aroma deluje skladno s standardi varnosti plačevanja s kreditnimi karticami (Payment Card Industry Data Security Standards - PCI DSS).
Pomembno je, da ste zaščiteni pre nepooblaščenim dostopom do vašega gesla in računalnika. Bodite prepričani, če ste uporabljali računalnik v skupni rabi, da ste se odjavili iz računa Air Aroma s klikom na povezavo ‘odajva’, ki se nahaja na sekcija račun v spletni trgovini.

Pogoji uporabe, obvestila in revizija

V primeru zaskrbljenosti o zasebnosti vaših osebnih podatkov, kateri so uporabljeni in zbrani na spletni strani Air Aroma nam prosim podrobno opišite vasa vprašanja in pripombe s klikom na povezavo v zgornjem meniju ‘’ pišite nam’’. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času in poskušali rešiti vašo zaskrbljenost.
Ker se Air Aroma poslovanje konstantno spreminja, se spreminjajo tudi Pogoji poslovanja in Pogoji uporabe. Air Aroma preko e-pošte redno pošilja opomnike o svojih obvestilih in pogojih, razen če ste izrecno zahtevali, da ne pošilja. Priporočamo, da redno preverjate Air Aroma spletno stran za seznanjenost z vsemi spremembami.
Če obiščete spletno stran www.air-aroma.si, je vaš obisk in vsak spor v katerikoli zadevi, do katere pride med uporabo te spletne strani, predmet te izjave o Pogojih uporabe in Pogojih poslovanja, ki je v pristojnosti sodišča v Victorije (Avstralija) in uporabe prava Victorije (Avstralija).

Vprašanja

Vsa vprašanja glede Pogojev poslovanja in Pogojev uporabe naslovite na osebje podpore Air Aroma s klikom na ‘’pišite nam’’ v z povezavo v zgornjem meniju ali pa pokličite našo pisarno na objavljeno telefonsko številko, ki jo najdete na strani Lokacije.