Zasbeni uporabniki

Tip

Količina

Steklenička

Steklenička

Kombinacija Aromax in Arobalance zagotovita mirno vzdušje doma ali v pisarni. Dodajte nekaj kapljic Arobalance v stekleno razpršilo in uživajte v pomirjajočem vonju Arobalance. Ponavljajte vsak dan za maksimalen učinek. Arobalance je za uporabo z difuzorjem Aromax na voljo v embalaži 13ml.

Na voljo v:
  • 13ml (0.44 fl. oz) (Kmalu na voljo)
Steklenička v spreju

Steklenička v spreju

Arobalance v sprej steklenički vsebuje 2,5ml ali 50ml razpršila, kar pri normalni uporabi zadostuje pribljižno en mesec.

2,5ml sprej steklenička sodi v vsako torbico in je idealna za potovanja z letalom ali za krajše izlete. Razpršite jo lahko na posteljnino ali blazino za spanje, je priročno prenosna in diskretna za uporabo doma ali v avtu.

Na voljo v:
  • 2.5ml (0.08 fl. oz)
  • 50ml (1.7 fl. oz)

Poslovni uporabniki

Tip

Količina

Steklenička

Steklenička

Arobalance se lahko uporablja v kombinaciji s profesionalno Air Aroma opremo, kot so Aroslim, Aroscent in Ecoscent.

Arobalance je na voljo v 250ml, 450ml ali 2000ml embalaži. Koristen je za vsa področja, kjer lahko je prisotna nestrpnost in zaskrbljenost, kot na primer zobozdravstvena ordinacija ali čakalnice v zdravstvenih domovih. Razpršitev Arobalance-a ustvarja mirno, umirjajoče vzdušje in zmanjšuje običajne tesnobe in stresne situacije obiskovalcev zdravstvenih in dugih ustanov.

Arobalance diši kot sveže pokošena trava in podobne zeleno-listnate rastline. Zato je to tudi primern in učinkovit na področjih kot je bančništvo, kje dolge čakalne vrste negativno vplivajo na stranke. Prijetna vonj Arobalance in njegov vpliv na stranke bo pozitiven, miren in sproščen.

Na voljo v:
  • 250ml (8.5 fl. oz)
  • 450ml (15.2 fl. oz)
  • 2l (68 fl. oz)