Predstavitev

Kaj je Arobalance?

No Stress - Arobalance je znanstveno dokazana dišava, ki lajša stres. Ustvarjena iz 100% naravnih izvlečkov zelenih rastlin. Arobalance zmanjšuje kronični stres, hkrati pa pomaga pri kakovostnem spancu.

Uživajte mirno in uravnoteženo vzdušje brez stresa - Arobalance. Idealno za dom, avto, potovanje in službo.

Arobalance

Izdelano v Avstraliji

No Stress - Arobalance je 100% avstralski izdelek, ki ga je razvil Dr Nickolas Lavidis BSc (Hons) PhD skupaj z profesorjem Rosemary Einstein in ekipo sodelavcev iz Univerze v Queenslandu.

Znanstveno dokazano

Arobalance formula je rezultata desetletnih raziskav, ki so jih opravili avstralski biomedicinski raziskovalci z namenom ugotoviti, kako zmanjšati škodljive učinke kroničnega strsa.Testi razkrivajo, da Arobalance formula učinkovito zmanjšuje kronični stres.

100% Naravno

Arobalance ™ je naravna dišava, ki izvira iz izvlečkov zelenih listov rastlin. Arobalance vsebuje tri aktivne naravne rastlinske izvlečke z lahkotno dišavo, ki spominja na pokošeni trvnik in zelene liste.

Arobalance

Zakaj Arobalance?

Stres

Arobalance formula je edini naravni znanstveno dokazan izdelek za lajšanje stresa, ki je na voljo.

Neizogibna dnevna izpostavljenost stresu postopno in pogosto neopaženo negativno vpliva na naše zdravje. Arobalance vsebuje naravne izvlečke iz zelenih rastlin, ki dokazano vzpostavljajo umirjeno ozračje v obdobju, ko smo izpostavljeni stresnim situacijam.

No Stress - Arobalance ni pomirjevalo. Učinek Arobalance formule je zmanjševanje učinke kroničnega stresa, brez vplivanja na skutne stresne odzive, ki so bistvenega pomena za naše preživetje.

Spanje

No Stress - Arobalance vam bo v pomoč pri zagotavljanju kvalitetnega spanja. Preprosto se ga razprši nekajkrat na blazino ali posteljnino in že uživate dober spanec. Stress - Arobalancenima negativnega učinka na globok spanec in ne povzroča zaspanosti kot drugi izdelki za spanje.

Arobalance

Ste pripravljeni na nakup?

Kupite Arobalance preko spletne trgovine

Obiščite Air Aroma spletno trgovino za nakup proizvoda Arobalance. Na voljo je v priročni sprej steklenički, ki je idealna za domačo uporabo ali potovanja.