Znanost

Kako deluje Steriwater?

Vonj v zraku, ki ga povzročajo cigarete, tobačni dim, ni le neprijeten vonj, ampak tudi nekaj kar škoduje našemu zdravju. No Smoke Steriwater uničuje kemične snovi, ki posledično takoj izgubijo močne klorove vonjave in neprijeten vonj.

Takoj, ko pridejo delci dima v stik z Steriwater, formula uničuje vse kemikalije cigaretnega dima in pri tem odpravlja neprijetne vonjave. Ko so kemikalije cigaretnega dima uničene, je odpravljen tudi neprijeten vonj.

Dejstva o Steriwater

No Smoke Steriwater dokazano uničuje številne kemične snovi, ki so glavne sestavine tobačnega dima.

Razultati raziskav

Realni testi v svetu, konkretni rezultati.

Vonj kemikalij v cigaretnem dimu lahko vpliva na ljudje, da se počutijo neprijetno, nejevoljen in lahko sprožijo težave z dihanjem. Poleg tega so kemikalije in sestavine, ki jih najdemo v dimu, veliko zdravstveno tveganje, saj so v zraku in se lahko na javnih mestih razširijo hitro in enostavno.

Spodnji seznam kemikalij kaže glavne sestavine tobačnega dima. Dokazano je, da jih uspešno odpravlja No Smoke Steriwater.

Kemične snovi
Acetaldehyde (acetaldehid)
Hydrogen Sulfide (vodikov sulfid)
Ammonia (amoniak)
Formaldehyde (formaldehid)
Fatty Acids (maščobne kisline)
Hydrocarbons (ogljikovodiki)
Nitrogenous Compounds (dušikove spojine)

Ste pripravljeni na nakup?

Kupite Steriwater preko e-trgovine

Obiščite spletno trgovino Air Aroma trgovina za nakup proizvoda No Smoke Steriwater. Na voljo je v priročni sprej steklenički, ki je idealna za domačo uporabo ali potovanja.