Predstavitev

Kaj je No Smoke Steriwater?

No Smoke Steriwater je znanstveno dokazan produkt, ki deluje antibakterijsko, protivirusno in odstranjuje neprijetne vonjave. To je močan odstranjevalec cigaretnega dima, ki ni le varen za uporabo v medicini ampak ustvarja občutek čistosti in svežega zraka. Uživajte v okolju brez dima z No Smoke Steriwater.

No Smoke. SteriwaterNo smoke. Steriwater.

Ustvarjeno na Japonskem

No bacteria Steriwater je izdelek, ki je bil 100% razvit na Japonskem. Razvila ga je visoko obravnavana mednarodn ekipa zdravnikov in profesorjev iz vodilnih nacionalnih tehnoloških Univerz na Japonskem.

Znanstveno dokazano

Znanstvene raziskave so pokazale, da formula Steriwater uničuje številne kemične sestavine, ki so tudi vsebina tobačnega dima. No Smoke Steriwater je bil temeljito testiran s strani neodvisnih laboratorijev in se je izkazal tudi za odpravo drugih neprijetnih vonjav, vključno s nonjem hrane in telesnimi vonjavami.

100% Varno

Steriwater je bil znanstveno preizkušen in dokazan, da je varn za ljudi, živali in rastline. Testi, kot so test oralne toksičnosti, test kožne občutljivosti in drugi testi, so pokazali, da ni nobenega draženja kože ali oči. Testna poročila so na voljo na zahtevo . Steriwater odpravlja tobačni dim in neprijetne vonjave ter je kljub temu 100% varn za uporabo.

No Smoke. Steriwater

Zakaj Steriwater?

Odpravlja cigaretni dim

No Smoke Steriwater je znanstveno dokazan produkt, ki odpravlja cigaretni dim. Cigaretni dim je lahko zelo težko odstraniti iz onesnaženega zraka, ker obstaja veliko različnih strupenih plinov, ki so proizvedeni, ko je cigareta prižgana, in skupaj z zelo visoko ravnijo katrana. Veliko drugih proizvodov na trgu enostavno ni dovolj močnih v boju proti tem intenzivnim in neprijetnim vonjem, ki jih posledično tudi ne morejo popolnoma odstraniti. No smoke Steriwater ne le da odpravlja slab vonj, ga tudi nevtralizira.

Odpravlja odor

Steriwater formula odpravlja neprijetne vonjave. No Smoke Steriwater bo eliminirala vonj hrane, telesnih vonjav, tobačnega dima in skoraj vse druge vonjave. Za najboljše rezultate se No Bacteria Steriwater razpršuje z Air Aroma difuzorji, kot so Aroscent, Aroslim in Ecoscent. Za osebno ali domačo uporabo je No Bacteria Steriwater na voljo v priročnih sprej stekleničkah. Za več infomacij kontaktirajte predstavnika za Air Aromo. Pomagali vam bomo, da z No Smoke Steriwater nezaželjene vonjave hitro, enostavno in učinkovito odpravimo.

No Smoke. Steriwater

Ste pripravljeni za nakup?

Kupite Steriwater preko e-trgovine

Obiščite Air Aroma spletno trgovino za nakup proizvoda No Smoke Steriwater. Na voljo je v priročni sprej steklenički, ki je idealna za domačo uporabo ali potovanja.