Predstavitev

Kaj je No bacteria - Steriwater?

No bacteria Steriwater je znanstveno preizkušena in dokazana, odpravlja aerogene bakterije, viruse in patogene. Ker smo dnevno izpostavljeni tveganju okužb, uporaba Steriwater-ja ta tveganja zmanjšuje. Uživajte varno, protivirusno in antibakterijsko okolje z No Bacteria Steriwater.

No Bacteria. Steriwater.

Ustvarjeno na Japonskem

No bacteria Steriwater je izdelek, ki je bil 100% ravit na Japonskem. Razvila ga je visoko obravnavana mednarodn ekipa zdravnikov in profesorjev iz vodilnih nacionalnih tehnoloških Univerz na Japonskem.

100% Varno

Steriwater je bila znanstveno preizkušena in dokazana, da je varna za ljudi, živali in rastline. Testi, kot so test oralne toksičnosti, test kožne občutljivosti in drugi testi, so pokazali, da ni nobenega draženja kože ali oči. Testna poročila so na voljo na zahtevo . Steriwater odpravlja bakterije in viruse ter je kljub temu 100% varna za uporabo.

Znanstveno dokazano

No Bacteria Steriwater je bila temeljito testirana v neodvisnih laboratorijih zoper veliko različnih bakterij in virusov. Testi kažejo, da Steriwater odstrani in uniči 99,95% bakterij in virusov, ki so vključeni na seznam, ki pa ni omejen le na imenovane bakterije in viruse.

No Bacteria. Steriwater.
Bakterije in Virusi
Virusi gripe
Norovirusi
Staphylococcus aurus (zlati stafilokok)
Salmonela
Escherichia coli (E. coli)
Canine parvovirus
Pseudomonas aeruginosa
Streptococcus
Acinetobacter

Zakaj Steriwater?

Antibakterijsko

No Bacteria Steriwater v kombinaciji z fino meglico Ari Aroma sistemom difuzije ubija neprijetne bakterije in viruse. V vsakodnevnem življenju smo stalno v stiku z miljoni različnih mikroorganizmov, kot so bakterije in virusi. Številni proizvodi na trgu pa preprosto niso dovolj močni, da bi ubili 'smrtonosne' bakterije, ampak se osredotočajo na gospodinjske mikrobe. 

No Bacteria Steriwater pa nemudima uniči viruse in bakterije, ne glede na njihovo vrsto. No Bacteria Steriwater ne le da ubija bakterije, temveč tudi preprečuje tveganja za nadaljne okužbe.

Protivirusno

Javna mesta, kot so na primer letališča, so polna menjajočih se ljudi, ki so izpostavljeni nevarnosti širjenju okužb z virusi. Tveganja za okužbe in širjenje gripe se lahko močno zmanjša z širjenjem meglične difuzije No Bacteria Steriwater na vse območja , kjer so bakterije in virusi običajno prisotna ali se širijo. Ti prostori so dvigala, lobiji, postaje, stranišča,... Za najboljše rezultate se No Bacteria Steriwater razpršuje z Air Aroma difuzorji, kot so Aroscent, Aroslim in Ecoscent. Za osebno ali domačo uporabo je No Bacteria Steriwater na voljo v priročnih sprej stekleničkah.

No Bacteria. Steriwater.

Ste pripravljeni za nakup?

Kupite Steriwater preko e-trgovine

Obiščite Air Aroma spletno trgovino za nakup proizvoda No bacteria Steriwater. Na voljo je v priročni sprej steklenički, ki je idealna za domačo uporabo ali potovanja.