Zdravstvo

Nazaj na seznam

Odišavljajte svojo medicinsko okolje

Tudi na medicinskem, zdravstvenem področju potrebujemo udobno okolje, dobro počutje, mir in še mnogo več, da so pacienti zadovoljni. To je težka naloga, saj narava dela in izvidi ustvarjajo pri bolnikih strah in stres, še posebej pri zobozdravnikih ali drugih obiskih bolnišnic. Oster vonj detergentov v bolnišnicah in čakalnicah ter drugih prostorih pogosto ustvarja za bolnike neprijeten občutek.

Za ustvarjanje bolj sproščujočega okolja za bolnike in osebje, se klinike, bolnišnice in druge zdravstvene ustanove obračajo na najmočnejši človeški občutek – vonj. Z odišavljanjem vonja sivke ali evkaliptusa sprožimo čustveni odziv in tako bo čakanje v čakalnicah manj travmatično in napeto.

Osvežite zrak

Ambientalno odišavljanje ima pozitiven občutek na bolnikovo dojemanje kakovosti storitev, čistoče in osebnega počutja. Okolje bo delovalo toplo in bolniki se bodo počutili zadovoljno in sproščeno. V svoji najčistejši obliki, sproščeni kot mikro meglice, eterična olja poleg revitalizacije zraka dodajajo korist antibakterijskih lastnosti, ki se borijo proti širjenju bakterij po zraku.

Air Aroma Aroscent Pro omogoča difuzijo do treh različnih dišav, katere je mogoče popolnoma nadzorovati preko vmesnika Arologic. Ustvarite svoj urnik odišavljanja, nastavljivo moči odišavljanja, njegovo trajanje, začetek in konec. Je popolna naprava za negovalne domove, domove za starejše, kjer lahko zjutraj odišavljamo s poživljajočo dišavo in zvečer z pomirjajočo, ki vas vabi k sprostitvi in počitku.

Dejstva o dišavah

Pri vdihavanju nekaterih eteričnih olj, le ta pomagajo spodbuditi imunski sistem.

Prednosti odišavljanja

  • Sprostitev

    Če izboljšate vonj v čakalnicah, bodo pacienti bolj sproščeni pred zdravniškim posvetom.

  • Antibakterijsko

    Difuzija antibakterijskih izdelkov v zdravstvenih okoljih, bo zmanjšala tveganja okužb z bakterijami, ki se širijo o zraku.

  • Izboljšana izkušnja

    Z odišavljanjem sivke boste odstranili negativna čustva in neprijetne spomine pri zobozdravniku.

Ste pripravljeni za nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Vonj za vas. Preko naše kontaktne strani zahtevajte vzorec dišave iz našega obširnega seznama dišav.

Poskusite vzorec

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Pridobite svojo lastno dišavo