Zabava

Nazaj na seznam

Odišavljajte vaše zabavno prizorišče

Svetovno vodilna prizorišča zabav: igralnice, bari ter nočni klubi imajo skupen cilj, ustvariti prijetno okolje, in okrepiti pozitivne izkušnje svojih obiskovalcev. To je težka naloga, saj so neprestano vzpostavljeni neprijetnim vonjem cigaretnega dima, hrane, alkohola in telesnih vonjav.

Odišavljenje teh prizoriščih s 100% eteričnimi olji, odpravlja slabe vonjave in jih ne prekrije kot to počno drugi proizvodi na trgu. Air Aroma ima 100% čisto eterično olje Bergamot Oranga, ki je priljubljena izbira za osvežitev vašega prizorišča ali igralnega salona, da ustvarite zadovoljivo in živahno vzdušje.

Dokazan uspeh z vonjem

Neoporečnost olj je zagotovljena z Air Aroma precizno meglo difuzije difuzijskih sistemov, ki uporabljajo tehnologijo hladne fuzije zraka in tako hkrati učinkovito razpršuje arome v vsakem velikem prostoru. Elegantni modeli difuzijski sistemov in sistemi za HVAC sistem (odišavljanje skozi sistem prezračevanja zraka) dajejo možnost prilagodljivosti opremi prostora ali okolju.

Odišavljenje, ne samo da pomaga se znebiti neprijetnih vonjav, ampak tudi ustvarja čisto vzdušje, postavlja obiskovalce v lahkotno, pomirjajoče ali poživljajoče razpoloženje. Trženje dišav se uporablja z velikim uspehom v zabavni industrije po vsem svetu. Študije so pokazale, da lahko nekatere dišave v igralnicah pomagajo povečati njihov dobiček do 20%. Druge študije pa so pokazale, da obiskovalci ocenjujejo svoje večere kot boljše in podaljšujejo svoje bivanje. Ne bodo samo obiskovalci in gosti imeli koristi, ampak tudi osebje in zaposleni v čistejšem in prijetnejšem okolja.

Dejstva o dišavah

Poskusi v casinojih v ZDA so pokazali, da so se prihodki iger na srečo povečali za 48%, z uvedbo nekaterih arom.
(Hirsch, 1995 IJA)

Prednosti odišavljanja

 • Odstranjevanje vonjav

  Eterična olja namesto da jih prekrijejo, odpravljajo slabe vonjave, tudi cigaretni dim.

 • Povečana poraba

  Študija V Las Vegasu je pokazala, da igralci iger na srečo porabijo 45% več denarja v dišečem okolju, kot v okolju brez ali s slabimi vonjavami.

 • Zadovoljstvo strank

  Trženje dišav lahko izboljša zadovoljstvo strank za 7% in podaljšala bivanje v trgovini za 54%
  (Prof dr Anla Stohr)

Featured clients

Venetian

Venetian

Widus

Widus

Marquee Nightclub

Marquee Nightclub

Ste pripravljeni za nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Vonj za vas. Preko naše kontaktne strani zahtevajte vzorec dišave iz našega obširnega seznama dišav.

Poskusite vzorec

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Pridobite svojo lastno dišavo