Transport

Nazaj na seznam

Rešitve odišavljanja v Transportu

Odišavljanje prometne dejavnosti se je začel že leta 1949 v pariškem metroju, kjer so uvajali odišavljanje z vonjem nageljnov, da bi povečali udobje in dobro počutje svojih potnikov. Danes odišavljanje postaja vedno bolj pomembno za podjetja, saj razumejo pomen zvestobe in prepoznavnosti blagovne znamke. Ne glede na cilj, ki je lahko zagotoviti dodan občutek razkošja blagovne znamke, ustvarjati sproščujoče okolje za zaskrbljene in obramenjene potnike ali pa le za spodbujanje občutka čistega in higienskega okolja, odišavljanje ponuja veliko rešitev.

Air Aroma je vodilna v svetu odišavljanja, saj se vedno prilagajamo potrebam strank. Naša patentirana tehnologija in odišavljanje skozi HVAC (odišavljanje čez sistem prezračevanja, klimatizacije in ogrevanja) omogočata edinstvene rešitve za odišavljanje različnim našim strankam.

Dišave povezane z znamko

Za veliko podjetij je trženje vonja kot reklamiranje postalo pomemben del strategije marketinga blagovne znamke. Air Aroma je razvila dišavo po naročilu za podjetja P&O Carnival Cruises in Qantas Lounges. Vsaka ima edinstveno dišavo, posebej izbrano in oblikovano za večjo prepoznavnost v mislih njihovih strank. Družba Quantas je izbrala in določila koristi odišavljanja, med njmi je navedla ohranitev stalnih strank, konkurenčnost in inovacijo. Carneval Cruises pa ima cilj zagotoviti edinstveno izkušnnjo z dišavo, da bo le ta ostala trdno v spominu strankam za prihodnja leta

Postali smo specialisti odišavljanja železnic (podzemnih), potniških ladij, letaliških prostorov, letal in drugih javnih prevozov. Skozi našo razširjeno mrežo distributerjev in široko ponudbo izdelkov, smo sposobni zadovoljiti vse potrebe podjetij vseh velikosti in tipov.

Dejstva o dišavah

Znanstvene raziskave potrjujejo, da odišavljanje eteričnega olja sivke koristi v smislu ureditve razpoloženja in zmanjšanja strsa.

Prednosti odišavljanja

  • Pomirjajoče okolje

    Odišavljanje zmanjšuje stres in tesnobo vseh živčnih potnikov na postajah.

  • Občutek luksuza

    Odišavljanje posameznih področij, kot so podjetja in prvi razred (first class) doda vrednost izkušnjam strank.

  • Kvaliteta in udobje

    100% čista eterična olja izhajajo iz bistva rastlin. Zato vsebujejo zdravilne in čistilne lastnosti.

Naše stranke

Singapore Airlines

Singapore Airlines

Qantas

Qantas

Carnival Cruises

Carnival Cruises

Ste pripravljeni za nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Vonj za vas. Preko naše kontaktne strani zahtevajte vzorec dišave iz našega obširnega seznama dišav.

Poskusite vzorec

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Pridobite svojo lastno dišavo