Odišavljanje trgovin

Nazaj na seznam

Odišavite vašo trgovino

Kot vodja trgovine boste razumeli pomen dobre storitve za svoje stranke in da se veliko da doseči z izkušnjami dela v trgovini. Izgled trgovine pripomore tudi k predstavitvi vaših prodajnih izdelkov, barva in slog notranje opreme v kombinaciji z razsvetljavo in glasbo pa oblikujejo vaš slog. Predstavljajte si, da bi lahko okrepili svojo blagovno znamko na vseh čutnih ravneh. Predstavljajte si, če bi se lahko povezovali s svojimi strankami še dolgo po tem, ki ste zaprli vrata svoje trgovine. Lahko, s pomočjo vonja.

Trajen vtis

Air Aroma Aroscent je idealna rešitev za maloprodajne trgovine, saj je idealen tako za majhne kot velike prostore. Njegova elegantna oblika v kombinaciji s patentirano tehnologijo hladne difuzije zraka pomeni, da niste dobili le eleganten izdelek, ampak tudi kakovostno difuzijo dišave. Naši sistemi se ponašajo tudi s flat-line difuzijo (konstantno difuzijo zraka), ki zagotavlja stalen nivo vonja dišave, ne glede na količino dišave v kartuši.

Ko trgovci glede odišavljanja potegnejo črto, vidijo pozitivne rezultate, saj stranke-kupci namenijo več svojega časa prodajalnam. Naj vam pomagamo ustvariti edinstveno izkušnjo z uporabo blagovne znamke, vaše bisvto blagovne znamke in vaš ciljni trg. Tako bo nakupovanje postala trjna izkušnja vtisnjena v spomin še dolgo potem, ko bodo kupci zapustili vašo trgovino.

Dejstva o dišavah

Poskusi v modnih trgovinah so pokazali, da se je prodaja podvojila, ko so ženske vonje, vonj vanilija, poškropili na ženskem odelku oblačil.

Prednosti odišavljanja

  • Prepoznavnost blagovne znamke

    Razsikave potrjujejo, da odišavljanje okolice izboljšuje spomin in vodi do zvestobe blagovni znamki.

  • Podaljšano nakupovanje

    Z odišavljanjem cvetja in citrusov spodbudimo potrošnike, da v trgovini 'brskajo' dlje in porabijo več denarja.

  • Nepozabno doživtje

    Razsikave potrjujejo, da je 100% bolj verjetno, da se bomo bolje zapomnili nekaj kar zavohamo, kakor da to vidimo ali slišimo.

Naše stranke

Scotch & Soda

Scotch & Soda

Zara

Zara

Max Mara

Max Mara

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Vonj za vas. Preko naše kontaktne strani zahtevajte vzorec dišave iz našega obširnega seznama dišav.

Poskusite vzorec dišave

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Pridobite svojo lastno dišavo