Banke

Nazaj na seznam

Da ohranite stranke

V visoko konkurenčni panogi financ in bančništva, je ohranjanje strank zelo pomembno za uspeh v tem sektorju. Izboljšane izkušnje uporabnikov in komitentov je eden od načinov za ohranitev strank, to tudi banke sedaj zaznavajo in se poslužujejo odišavljanja za boljše zadovoljstvo v njihovi panogi.Cilj dišave je ustvariti prijetno vzdušje za zaskrbljene stranke ter toplo domače okolje.

Air Aroma spreminja prostore z uporabo dišav. Čakanje v dolgih vrstah je lahko frustrirajoče in povzroči negativne izkušnje. Obiskovalci bodo zagotovo bolj cenili storitev v dišečem okolju.

Prijetna bančna izkušnja

Dišava lahko ustvari ozračje navdiha in udobja ter kažeje visoko stopnjo naklonjenost banke svojim stankam, z namenom, da pustijo na gostih trajen vtis. Aroslim Air Aroma je postal zelo priljubljen izdelek, izbira mnogih bank, saj se s svojim cenjenim videzom in elegantno eloksiranim aluminijastim ohišjem popolnoma zlije s prostorom.

China Merchants Bank je bilo izbrana za najboljše podjetje na Kitajskem. Od konkurence se loči z močnim poudarkom na inovativnosti, kakovosti storitev in napredni tehnologiji. Zahvaljujoča dišavam, se China Merchants Bank sedaj lažje in globje poveže s svojimi strnkami. Air Aroma je skupaj z China Merchant Bank razvila dve ekskluzivni parfumsko-kvalitetni dišave, ki jo zaznamujeta kot njihov podpis. Cilj je ustvariti dolgotrajen vtis, da se doseže popolno zadovoljstvo strank.

Dejstva o dišavah

Odišavljanje trgovin izboljšuje vrednotenje strank in stranke imajo občutek, da so bile v trgovini le kratek čas.
(Spangenberg et al. 1996)

Prednosti odišavljanja

  • Da ohranite stranke

    Z dišavo je zagotovljena pozitivna izkušnja , ki poveča zadrževanje strank in poslovno uspešnost.

  • Zadovoljstvo strank

    Ugotovljeno je bilo, da odišavljanje zmanjša zaznavo porabljenega čas, ki ga stranke preživijo v čakalnih vrstah in v poslovalnicah ter tako ocenjujejo storitve bolje.

  • Prepoznavnost blagovne znamke

    Ambientalno odišavljanje dobro podpira, bolje kot drugi mediji, vaše največje bogastvo, to je vaša blagovna znamka ali podjetje.

Naše stranke

China Merchants Bank

China Merchants Bank

Bank Leumi

Bank Leumi

Société Générale

Société Générale

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Želite vonj zase. Zahtevajte vzorec dišave iz našega velikega seznama preko naše kontaktne spletne strani.

Poskusite vzorec

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Priskrbite si lastno dišavo