Avto Saloni

Nazaj na seznam

Odišavljajte svojo avtohišo

V kolikor ste trgovec ali proizvajalec avtomobilov, je vaš cilj, da tržite vašo blagovno znamko učinkovito in da krepite vaš odnos s vašo stranko. Konkurenčnost narave v avtomobilski industriji je prisilila prodajalce da iščejo nove tržne strategije, kot so trženje dišav za krepitev in izboljšanje uporabniških izkušenj. Cilj odišavljenja je ustvariti prijetno vzdušje v razstavnih salonih in okrepiti dejanske občutke ter čustva v trgovini, medtem ko hkrati izražati in zajemati vrednost blagovne znamke.

Zadnje izkušnje pri prodaji luksuznih avtomobilov na trgu kaže stil in eleganco, ki skupaj z odišavljanjem ponuja nov standard naklonjenosti strankam. Aroslim Air Aroma je priljubljena izbira za vse tiste, ki so v avtomobilski industriji, saj se s svojim cenjenim videzom in elegantno anodiziranim aluminijstim telesom zlije z opremo prostora. Da bi kupci, vzeli domov več kot le svoj novi avtomobil, vam ponujamo možnost prodaje Arodrive. Oblikovan je tako, da ustreza vsaki notranjosti avtomobila in ustvarja osvežitev.

Rešitve odišavljanja

Ker Air Aroma zagovarja politiko neizprosne kakovosti, sloga in inovacij, določa merilo za rešitve odišavljanja v razstavnih salonih avtomobilov. Aston Martin Shanghai ni le poseben zaradi značilnih in individualističnih športnih avtomobilov, ampak ker s pomočjo Aroma Air zdaj ponuja še dišavo za nepozabno doživetje. Razstavni prostor pa kupaj z nežno dišavo pomaga ustvariti občutek bolj prostornega okolja.

Mercedes Benz v sodelovanju z Air Aromo, skupaj strankam ponujata edinstveno doživetje s sezonskimi spremembami odišavljanja, z dišavami popolnoma ujemajo predstavitev poletja ali zime, s pridihom deževnega gozda ali bambusa.

Dejstva o dišavah

Človeški čut za vonj vpliva na 75% dnevnih čustev in igra pomembno vlogo za spomin.

Prednosti odišavljanja

  • Prepoznavnost blagovne znamke

    Odišavljanje ustvarja edinstven in trajen vtis na strankah ter dodaja vrednost vaši blagovni znamki.

  • Podaljšanje obiska

    Stranke, ki izkusijo prijetno dišavo, se počutijo bolj sproščeno in udobno ter nakupu namenijo več časa.

  • Čustvena povezava

    Vonj je najbolj osnoven in neposreden čut ki ustvarja čustveni odziv kupcev in tako lahko vpliva na razpoloženje, spomin in čustva.

Naše stranke

Aston Martin

Aston Martin

Mercedes Benz

Mercedes Benz

Nissan

Nissan

Ste pripravljeni za nakup?

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte Air Aroma predstavnika in vaše podjetje bo dišalo v trenutku.

Kontaktirajte nas

Zahtevajte vzorec

Vonj za vas. Preko naše kontaktne strani zahtevajte vzorec dišave iz našega obširnega seznama dišav.

Poskusite vzorec dišave

Dišave po naročilu

Iščete ekskluzivno dišavo? Oblikovalci dišav Air Arome lahko ustvarijo dišavo kot podpis za vašo blagovno znamko.

Pridobite lastno dišavo