Predstavitev

Go Range spreji

Air Aroma Go Range spreji so namenjeni za ljudi na poti. Osvežilec zraka v spreju za sobe je pripravljen v dveh različicah eteričnih olj. Osvežite in obnovite se z Go Revitalize in enostavno spočite z Go Relax.

Nekajkrat poškropite svoj izbrani vonj po sobi in ustvarite takojšen ambient, ki oživlja prostor. Naravne dišave se lahko uporablja tudi za osvežitev posteljnine, le z razpršitvijo po njej. Air Aroma Go Range spreji so priročni za prtljago ali potovalno torbo in tako na dosegu za udobno uporabo med potovanjem. Aromaterapija spreji so namenjeni med uporabo tudi na letalu ali v času vašega bivanja v hotelu.

  • 100% Naravno

  • Potovalna velikost

  • Izdelano v Avstraliji

Go Range

Ponudba

Go Relax

Enostaven počitek s čudovitim cvetličnim vonjem Go Range programa. Za prijetno in pomirjevalno okolje le z preprosto razpršitvijo eteričnega olja v sobi in na blazino ali posteljnino.

Z botaničnimi lastnostmi sivke, ylang ylanga, geranije, pomaranče, roza grenivke in rožnate geranije ste lahko prepričani, da se boste počitili sproščeno in si zagotovili veliko spanca.

Go Relax
 

Go Revitalize

Obnovite zrak s svežim vonjem sadja produkta Go Revitalize. Eterična olja v spreju vsebujejo naravne prednosti pomaranče, bergamotke, limone, limete, sivke in mandarine.

Za čisto in osvežujoče prostore v hotelski sobi preprosto razpršite eterično olje z vonjem citrusov. Dolgotrajen in očarljiv, osvežujoče odišavljanje zagotavlja, da bo vaše perilo v trenutku poživljeno.

Go Revitalize

Ste pripravljeni na nakup?

Kupite Go Range preko spletne trgovine

Obiščite Air Aroma spletno trgovino in kupite Go Relax in Go Revitalize, katere lahko dostavimo direktno pred vaša vrata.