Predstavitev

Ecoscent

Praktičen Ecoscent sistem je zasnovan za večja območja, ki zahtevajo diskretno difuzijo. V idealnem primeru je priključen na HVAC sistem in tako poveča učinkovitost tudi do 50% ( v primerjavi z razpršitvijo neposredno v zrak).

Kartuše dišav so različnih velikosti, od 450ml, 2litrov do 5 litrov, saj je Ecoscent ponudba prijazna uporabniku in prilagodljiva. Ecoscent omogoča difuzijo v velikih površinah ali večih območjih skozi HVAC sistem brez dodatnih namestitev naprav za osveževanje. Ta je idealen za večje prostore kot so dvorane za razstave, kazinoje, pisarne, letališča ali velike hotele in lobije.

Ecoscent

Modeli

Ecoscent r1

Ecoscent r1 je primeren za odprte prostore. Črpalka je shranjena priročno stran od oči, v vzdrževalni omari ali prostoru, difuzorji je lahko montiran na steno, za steno ali blizu HVAC kanalov (sistemi prezračevanja, hlajenja in ogrevanja). Tako bo Hvac sistem nosil vonj in ga dosledno odišavljal po izbranih prostorih.

Ecoscent r2, r4, r6

Ecoscent r2-r6 so idealni za večja območja, saj so črpalke večje in zagotavljajo večjo pokritost, prav tako pa omogočajo več priključkov difuzorjev. Ko je Ecoscent priključen na sistem HVAC (sistem prezračevanja, hlajenja in ogrevanja) lahko odišavlja pokritost tudi 6000 kubičnih metrov.

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Značilosti

  • Do 5 literske kartuše

  • Vgrajen časovnik odišavljanja

  • Povezovanje skozi HVAC/AC

Odišavljanje skozi klimatsko napravo

Air Aroma dišavna olja so razpršena v suho meglico mikroskopsko majhnih kapljic s pritiskom filtriranega hladnega zraka, znano kot difuzija hladnega zraka. Suha meglica dišave je sproščena v HVAC kanale, ki tako pošiljajo kakovostno dišavo v prostore, ki naj bi bili odišavljeni.

HVAC kanali

Ecoscent r1

Ecoscent r1 and Ecoscent r2

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte Air Aromo in poskrbeli bomo za vse, od izbire ustrezne dišave do montaže difuzorjev. Tukaj smo, da vam pomagamo.