Zelene dišave in eterična olja so koristna za zdravje

Post Image

Gozd: čist, svež zrak, mirno in tiho vzdušje ter privlačna narava. Naštejemo lahko še veliko več, zakaj ljubiti naravo, vendar ali ste vedeli, da dišave kot je na primer evergreen ali cypress koristno vplivajo na zdravje? Znanstveniki na Japonskem so odkrili, da so dišave narave pripomogle k zmanjšanju stresa, nižjemu krvnemu tlaku in povečali beljakovine v krvi, ki se bojujejo proti bolezni raka.

Qing Li, izredni profesor oddelka za higieno in javno zdravstvo v Nippon Medical School v Tokiju, je našel povezavo med povečano izpostavljenostjo phytoncidesu in boljšem zdravju, ko so testirani subjekti dnevno obiskali gozdove. Ker so bili dokazi trdni, so raziskovalni inštituti začeli razsikave na tem področju, vključno z International Society of Forest Medicine z Qing Li, generalnim sekretarjem.

Kako bi lahko ustvarili enake učinke kot jih ponazarjajo razsikave, če nimamo vsak dan časa za obisk narave? Mnogi ljudje nimajo časa za sprehod skozi gozd ali živijo v urbanih območjih. Spet drugi, ki imajo možnost gibanja na prostem in naravi, pa se soočajo z vročinskimi vali ali alergijami. Z uporabo eteričnih olj, ki so pridobljena iz rastlin, bomo lahko posnemai koristi, ki so opazne v študijah Dr. Lija.

Air Aroma ima vrsto eteričnih olj, katerih cilj je ustvariti sproščeno, brez stresno in zdravo okolje ter so na voljo za poslovno in domačo uporabo. Eterična olja kot so Alpine Air, Breathe Easy, Conditioning, and Evergreen imajo respiratorne koristi, katere so idealne za fitnes, wellness in zdravstvena okolja.

Patentirana tehnologija hladne difuzije dišave zagotavlja nespremenjene lastnsti eteričnih olj, ko so razpršena v zrak. Trdicionalni oljni gorilniki in plug-in razpršilci zraka uprabljajo toploto za segrevanje in difuzijo dišave. Ta vrsta odišavljanja spremeni naravo eteričnega olja in njegovo koristnost aromatskih spojin.

Če želite izvedeti več o prednostih eteričnih olj obiščite našo internetno stran o eteričnih oljih. Za nadaljne podrobnosti in napredke razsikave Dr. Li-ja obiščite stran http://infom.org/paperandbooks/ .

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar