Z eteričnimi olji in aromaterapijo izboljšajte počutje v čakalnicah bolnišnic

Post Image

V bonišnicah prevladuje določen vonj, ki mnogim ljudem prikliče negativna čustva. Kot mnoge vonjave tudi ta izrazit vonj lahko vzbuja spomine in vpliva na človekovo razpoloženje. Biti obkrožen z vonjem, ki ima negativne asociacije, lahko negativno vpliva na čustveno stanje bolnišničnega osebja ali pacientov.

Ker so zdravstveni delavci preobremenjeni, ker delajo v stresnem okolju in ker so bolniki v živčnih situacijah, bolnišnice po svetu uporabljajo Air Aroma naprave za odišavljanje s terapevtskimi in pomirajočimi dišavami na hodnikih, čakalnicah in območjih za osebje.

Bolnišnice, ambulante, ordinacije in zdravstveni domovi vse bolj uporabljajo Air Aroma difuzorje za difuzijo pomirjajočih eteričnih olj. Uporaba eteričnega olja citrusov Orange Fields in Bergamot Burst pomaga odstraniti neprijetne vonjave in izboljšati okolje za zaposlene, bolnike in obiskovalce.

Študije opravljene z osebjem, ki opravlja delo v stresnem okolju, kot na primer urgentni blok, kažejo da je uporaba eteričnih olj zmanjšala stres zaposlenih iz 40% na 3%. Enak rezultat je bil ugotovljen glede fustracije. Delež ljudi z fustracijami se je iz 50% zmanjšal na 6%.

Uporaba eteričnih olj ne deluje pozitivno le na bolnike, vendar ustvarja svež in prijeten zrak v zdravstveni ustanovi za vsakogar, ki jo obišče.

Če želite izvedeti več o vonju in pozitivnem učinku na zdravstvene ustanove, tukaj preberite Air Aroma stran o odišavljanju zdravstva.

Da vzpostavite stik z nami, obiščite kontaktno stran.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar