Kategorije
  • Ni oznake

Vzdušje za praznike

Post Image

Čas prihaja božično-novoletnih praznikov. Vsakdo, ki mu prazniki nekaj pomenijo mora priznati, da prinašajo veselje, udobje in ljubezen. Zanikati pa se ne da tudi dejstva, da k vsem občutkom pripomore tudi občutek za vonj.

Vonj ima moč, da zajema celotno izkušnjo in ustvarja prijetne spomine. Zavedamo se vonja po borovcih, cimetu, pomarančah, klinčkih, kuhanem vinu, smreki in podobno. Uporabite vonj v domu ali poslovnih prostorih in odpeljite ljudi v posebne kraje ali časovno obdobje. Posebej vonj po borovcih ustvarja občutek čistoče in pozitivne energije. Dobro se ga kombinira s številnimi drugimi dišavami kot so drevesna olja in začimbe.

Na voljo imamo veliko dišav, ki dopolnjujejo praznično vzdušje. Dišava Christmas, ki vsebuje bor, klinčke, cimet, belo cipreso in jelkine iglice je poživljajoča in pikantna. Nova dišava se imenuje Holiday Tree, ki je kombinirana z notami borovih iglic, muškatnega oreščka, kostanja, rdeče jagode Holly, za odlično počitniško vzdušje. Najbolj zaželena pa je klasična dišava Cinnamon Apple. Dišavo odlikujejo zgornje note zelenega jabolka in pomaranče, srednje note rdečega jabolka in cimeta ter spodnje note karamela.

Vse dišave lahko kupite v naši spletni trgovin ali nas
kontaktirajte direktno.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar