Vonj sivke za dober spanec.

Post Image

Vsakdo ima rad čisto in dišečo posteljnino ter prijeten vonj v spalnici. Ampak ali ste vedeli, da če razpršite določeno dišavo, ta tudi dejansko pripomore k boljšemu spancu. Difuzija sivke dokazano deluje pomirjajoče in omogoča trdni spanec tako pri moških kot pri ženskah.. Študija, ki jo je opravila Univerza Wesleyan, USA, je pokazala, da sivka služi kot blago pomirjevalo in je rešitev za spodbujanje globokega spanca.

31 posameznikov je sodelovalo pri študiji, ki je potekala v treh zaporednih sejah spanja. Pred spanjem je vsak dobil občasnih dražljaj olja sivke. Ta je povečala globoki spanec in na podlagi tega so osebe poročale, da so zjutraj imele večji zagon in vitalnost.

Če želite poskusiti učinek sivke, ne spreglejte naših eteričnih olj sivke. Lavender Forest je čudovita mešanica sivke in igel jelke. Serene je pomirjajoča dišava, mešanica sivke in evkaliptusa. Tretja dišava s sivko je Tranquility eterično olje. Pomirjajoča, mešanica sivke, geranije, rdečega lesa in cveta ylang ylanga.

Če želite prebrati študije v celoti, kliknite tukaj.

Za nakup eteričnih olj sivke, se obrnite na lokalnega distributerja Slovenija.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar