Uporaba eteričnih olj za boljšo kakovost zraka v vašem domu.

Post Image

Ali ste vedeli, da je lahko kakovost zraka v vašem domu tudi do petkrat bolj onesnažena kot je zunanji zrak? Glede na izpuste avtomobilov in industrije običajno mislimo, da je zunanji zrak bolj onesnažen. Vendar pa okoljski strokovnjaki opozarjajo, da je to lahko napačna predstava.

Skoraj vsa gospodinjstva uporabljajo kemijska čistila, detergente, mila ali razkužila s škodljivimi kemičnimi vonjavami. Te kemikalije potujejo v naša pljuča in sčasoma lahko vplivajo na naš imunski sistem. Šibek imunski sistem pa je povezan z boleznimi kot so astma, ekcemi in drugi tipi alergij.

Ker naštete proizvode uporabljamo dnevno, se nanje tudi navadimo. Morda je čas, da se vrnemo k osnovam. Poskusite kapniti nekaj kapljic limoninega eteričnega olja na krpo za čiščenje in tako pobrišite površine stanovanja. Ustvarili boste svež in čist vonj. V razpršilno stekleničko zmešajte nekaj kapljic eteričnega olja pomaranče ali bergamotke in vodo ter uporabite mešanico za čiščenje hladilnika, kopalniškega umivalnika ali tuša.

Uporaba eteričnih olj je odličen način, da odišavite vaš dom brez ostrih kemičnih podtonov. Air Aroma eterična olja so 100 odstotna olja brez razredčitve, brez oljnih dodatkov in izhajajo neposredno iz cvetov, listov, lubja, lesa, sadne lupine in drugih rastlinskih elementov. Ti čisti rastlinski izvlečki imajo tudi dodatne koristi svojega botaničnega izvora.

Difuzor Aromax je odličen in priročen za razprševanje eteričnih olj v vašem domu, saj ohranja celovitost in kakovost arome. Aromax uporablja našo patentirano tehnologijo, imenovano '' hladna difuzija zraka'' , ki za razliko od metod segrevanja ali izhlapevanja, zagotavlja, da je kakovost vsake dišave skozi celoten postopek odišavljanja enaka. Z uporabo Aromaxa vam tudi ni treba več skrbeti za nevarnosti, ki prežijo z uporabo sveč

Preberite več o eteričnih oljih na naši internetni strani.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar