Hilton Hoteli uporabljajo dišavo vonja po kavi, da pritegnejo stranke

Post Image

Kot vodilni na svetu v gostoljubju, so Hilton hoteli zelo napredni in vedno v koraku s časom, s svojim pristopom do izdelkov in storitvami. S svojim pristopom Hilton hoteli Worldwide v več kot 78. državah izrazijo dobrodošlico vsem svojim gostom. Hilton hoteli niso le eno od najbolj prepoznavnih imen v hotelski industriji, ampak so bili tudi prvi hotel, ki je imel televizijo v hotelskih sobah. Zato ni presenetljivo, da jim je všeč ideja o odišavljanju njihovih lobijev z ambijentalnimi dišavami. Že pred nekaj leti so zato izbrali Air Aromo za svojega dobavitelja dišav.

Pred kratkim so se v Hilton hotelu v Singapurju odločili, da bodo naredili še en korak k boljšemu aroma marketingu in poleg že odišavljenega lobija, je podjetje Air Aroma odišavila še kavarno z vonjem po kavi. Pri tem pa niso opazili samo povečanje prodaje kave v kavarni, ampak tudi povečanje prodaje kave in peciva v njihovi trgovini.

Čestitke distributerju Air Arome v Singapurju za še en uspešno opravljen posel. Obenem pa tudi odličen rezultat za našo stranko: Hilton Singapure.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar