Hilton Hotel odišavlja svoj lobij s pomočjo Air Aroma dišave jasmin

Post Image

Na vhodu starega mestnega jedra Prage je Hilton Prague Old Town, ki ponuja odlično in pristno češko kulturno izkušnjo ter svoje razkošno udobje. Ker je Hilton Prague Old Town med vodlinimi hoteli v Pragi, se je julija 2012 vodstvo Hilton hotela odločilo narediti nekaj posebnega za svoje stranke z uvedbo odišavljanja.

Ker vodstvo Hiltona verjame v edinstvenost vonja, so to tudi ponudili svojim gostom, občutek čutnosti jasmina že ob vstopu v hotelsko avlo. Zahvaljujoč dišavi jasmin, izdelano s strani Air Arome, nihče ne bo pozabil svojih počitnic, poslovnega potovanja ali le kratkega sestanka v hotelu Hilton Prague Old Town.

Hilton Prague Old Town je eden izmed največjih svetovno znanih hotelov, združenih pod blagovno znamko Hilton Hotels Corporation. Hotel ima 540 primerljivih Hilton hotelov v svoji skupini v 78 državah sveta. Vsi poskušajo zagotavljati dobro počutje, cenjenost in spoštovanje gostov.

“Naši gostje so ljudje iz vsega sveta. Njihov obisk Prage se začne in konča v našem hotelu, ki omogoča maksimalno udobje in vrhunske storitve. Ob lastni dišavi v predverju gradimo močno povezavo med hotelom in njihovim zadovoljstvom,” pravi Veronika Saliba (Assistant Housekeeping Manager). “Ugotovili smo točen identifikacijski vonj za naš posel, zahvaljujoč profesionalnim nasvetom Air Arome. Našo hotelsko avlo so odišavili z vonjem jasmina, kar pomeni, da vsi gostje in obiskovalci lahko vohajo in uživajo v vonju ter si ga zapomnijo. ”

Hilton Prague Old Town stavi ravno na to moderno in povesem ločeno tržno orodje. Želijo, da razvajajo stranke z izredno storitvijo, maksimalnim udobjem in celo čustvi.

“Vonj nas vrača v že obiskovane kraje in nas popelje nazaj v čas. To je znanstveno dokazano - s povezavo med nosom in čitnim delom naših možganov. Vonj je močan čustveni povod spomina in občutkov.,” pojasnjuje čarobnost vonja Petr Brabec, lastnik podjetja Brown & Johnson Company.

Post Image

Air Aroma je vodilno podjetje na področju zagotavljanja rešitev za odišavljanja in tehnologije. Ponaša se z največjo svetovno distribucijsko mrežo v industriji trženja vonja. Air Aroma svetovni uspeh se kaže v njenem impresivnem seznamu strank, kot so Aston Martin, Benetton, Dunhill, General Motors, Hilton, Sofitel, Max Mara, Lexus, Toyota, Qantas in mnogi drugi. Ponuja bogate in raznolike možnosti odišavljanja. Vemo eno od osnovnih pravil trženja vonja - da je vonjnajmočnejši občutek v smislu dolgoročnega spomina in dojemanja krajev, izkušenj in izdelkov.

Air Aroma pomaga svojim strankam razumeti občutek za vonj in ga uporabiti kot del svoje tržne strategije blagovne znamke. Uporabljamo samo kakovostne parfumske dišave z edinstveno patentirano tehnologijo odišavljanja. "cold-air diffusion" Air Aroma vedno zagotavlja 100% kakovosten vonj, ki ga ceinijo tudi stranke.

Air Aroma predstavnik za Češko - Brown & Johnson - je vodilni distributor izdelkov za odišavljanje domov in svetovalec v strategiji trženja vonja. Njihov osnovni koncept in filozofija sta, kako vplivati na človeške čute svojimi idejami in izdelki. Cilj je pritegniti stranke za občutek za vonj, dotik, vid, sluh in okus ter ponuditi kakovostne izdelke, ki izpolnjujejo te zahteve. Njihovo znanje in izkušnje na področju trženja vonja in z ekskoluzivnim dostopom do patentirane Air Aroma tehnologije, bodo spremenili podobo vsake stranke in jo impresionirale. Vse tehnologije Air Arome pomagajo, do popolne svežine in izvirnosti.

Izvedite več o odišavljanju hotelov tukaj

Če želite izvedeti več o Hilton Prague Old Town obiščite njihovo spletno stran tukaj.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar