Cristal Hotel z uporabo Air Aroma dišav navdušuje goste

Post Image

V začetku tega leta je revija CLEAN MIDDLE EAST MAGAZINE pripravila članek o Air Aromi in naši stranki hotelu Cristal v Abu Dabiju. CLEAN Middle East je revija, katere publikacije sestavljajo članki na temo sektorja gostoljubnosti in čiščenja. Z intervjujem osebja in njihovih odzivov poudarjajo pomen dišav v hotelu, saj tudi njim izboljšuje hotelsko luksuzno podobo.

Članek prav tako poudarja učinke dišav na stranke, na njihovo dojemanje hotela in blagovne znamke. Vonj ni pomemben le za prepoznavnost prestižne znamke ali tržnega vidika, temveč predstavlja tudi osrednji del hotelske rutine - čiščenje in občutek čistosti.

Spodaj preberite celoten članek:

Kako naj hotel ostane v našem spominu? Ali naj ga zaznamujejo storitve osebja, okusna hrana ali eleganten ambient? Vse to je zelo pomembno, Cristal hotel v Abu Dabiju pa poudarja tudi vonj. Hotel je del luksuzne verige v gostoljubnosti Cristal Group, kjer verjamejo, da je unikatna dišava eden izmed najboljših načinov, da si gostje zapomnijo hotel.

Clean Middle East je govorila z Tushara Rathnayake, glavno gospodinjo pri hotelu Cristal, o izdelkih, ki jih uporabljajo za navduševanje gostov.

Kateri izdelki ali oprema, ki jo uporabljate v vašem hotelu, se vam zdi najbolj uporabna v smislu čiščenja in predstavljanja čistoče?

"Uporabljamo izdelke Air Arome, ki so namenjeni izključno za nas. Difuzorjori za odišavljanje vseh javnih prostorov, spa-jev in hodnikov."

Glede na izkušnje z izdelki Air Aroma, zakaj bi jih priporočali?

"Menimo, da nam prijetna dišava pomaga graditi dobre odnose z našimi strankami in jo postavljamo na prvo mesto med čutili, kadar govorimo o spominu, krajih in izdelkih. Naše zadovoljne stranke so rade pri nas in se znova in znova vračajo. Že prvi vtis je pomemben, ko gost vstopi v lobi, preddverje ali sobe in hodnike ter odkrije prijeten vonj.

Cristal Hotel uporablja dišavo limonske trave. To je tudi naš podpis, naša logo dišava. Preizkušali smo različne produkte za ustvarjanje prijetnega okolja in nam bolj ustrezajo okolju prijazni produkti. Partner Air Arome, Indigo podjetje iz Dubaja, je produkte prilagodil izključno za nas.

Vse stekleničke oziroma dišavne kartuše Air Arome so narejene iz PET in PP, 100 odstotnega recikliranega materiala. Prav tako so difuzorji in sistemi za odišavljanje narejeni z aluminija. Tako z vsemi recikliranimi materiali zmanjšujemo svoj prispevek na odlagališčih. Prav tako pa nam je pomembna dišava, 100-odstotno naravno eterično olje.

Cristal hotel, ki ima štiri zvezdice, si prizadeva biti med vodilnimi v panogi turizma in gostoljubnosti, zato si prizadevamo širiti našo prepoznavnost v naši regiji. Zato mislimo, da je dišava eden ključnih elementov in orodij. Cristal hotel je dobil priznanja kot so Top-25 najboljših hotelov (Top-25 Best Hotels) in Najboljši storitveni hotel na portalu TripAdvisor, po izberi gostov (Best in Service hotels TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2013) Nagrado podeljuje odbor, ki sprejme svojo odločitev na temeljih ocen in mnenj potnikov po vsem svetu, med katerimi so gostje, ki so koristili namestitve in druge storitve hotela."

Kot vodja gospodinj naj zaupajte s kakšnimi izzivi se srečujete v zvezi z čistočo v hotelu in kaj je najtežje vzdrževati čisto?

"Prednost dajemo vsem higienskim standardom, nadzor nad kajenjem in neprijetnimi vonjavami tal, preprog, avle, sob, sanitarij in podobno. Še posebej damo veliko na vonj v hodnikih, katere se trudimo obdržati čiste z učinkovitim čiščenjem, odišavljanjem in dobro usposobljenim osebjem"

Kaj je USP ali posebnost tega izdelka? Kako pomaga pri ohranjanju čistoče v vašem hotelu?

Občutek prijetnih vonjev in naravna kakovost zraka sta osrednji del čistoče. V trenutku ko gost stopi v hotel že ustvari prvi vtis."

Ali lahko izpostavite kakšno negativno stran izdelka?

"Ne"

Kako bi ga ocenili na lestvici od 1 do 10?

"Mi smo zelo zadovoljni z izdelkom in tudi gostom ugaja. Izdelek smo ocenili z osem na omenjeni lestvici.."

Tukaj izvedite več o odišavljanju hotelov.

Da bolje spoznate Cristal Hotel Group, tukaj obiščite njihovo spletno stran.

Komentarji

Zahvaljujemo se vam za vaš komentar, nezaželjeno pošto ali žaljive pripombe ne bomo prenašali.

Ni komentarjev.

Objavite komentar