Kategorije
  • Ni oznake

Vzdušje za praznike

Post Image

Čas prihaja božično-novoletnih praznikov. Vsakdo, ki mu prazniki nekaj pomenijo mora priznati, da prinašajo veselje, udobje in ljubezen. Zanikati pa se ne da tudi dejstva, da k vsem občutkom pripomore tudi občutek za vonj.

Uporaba dišave na sejmu pritegne kupce

Post Image

Da bi blagovne znamke izstopale iz množice podjetja za načrtovanje zaslonov, tabel in druge signalizacije na sejmu porabijo veliko časa. Na sejmu je veliko blagovnih znamk, ki so si med seboj podobne in kaj bi vi lahko storili, da bi se razlikovali od konkurence? Kako bi lahko vplivali na potencialno stranko, da se ustavi na vašem razstavnem prostoru in ne pri konkurenci?

Vonj sivke za dober spanec.

Post Image

Vsakdo ima rad čisto in dišečo posteljnino ter prijeten vonj v spalnici. Ampak ali ste vedeli, da če razpršite določeno dišavo, ta tudi dejansko pripomore k boljšemu spancu. Difuzija sivke dokazano deluje pomirjajoče in omogoča trdni spanec tako pri moških kot pri ženskah.. Študija, ki jo je opravila Univerza Wesleyan, USA, je pokazala, da sivka služi kot blago pomirjevalo in je rešitev za spodbujanje globokega spanca.

Prednosti citrusnih dišav in poprove mete

Post Image

Nedavne študijo so pokazale kar nekaj zdravstvenih koristi pri uporabi poprove mete in citrusnih dišav in olj. Verjetno se sprašujete, kako bi lahko opazili te prednosti in koristi?

Študija, ki je bila narejene leta 2011 na jezuitski univerzi Wheeling, je pokazala, da so bili udeleženci študije, ko so vonjali poprovo meto vsaki dve uri, manj lačni in zaužili manj kalorij na teden, kot tisti, ki je niso vonjali. Enako so ugotovili, da vdihavanje poprove mete daje bolj polen občutek pozitivne energije in budnosti. Tudi dišava, ki jo ponujamo Pure Peppermint vam lahko zagotovi enak učinek.

Prav tako pa je brazilska študija opravili poskus, kjer so udeleženci raziskave pet minut vonjali tri različne vonje: pomarančno olje, olje čajevca in vode. Udeleženci, ki so vonjali pomarančno olje so bili manj stresni. Če bi želeli imeti enako vzdušje doma, poskusite naši eterični olji Orange Fields ali Bergamot Burst.

Če želite naročiti te dišave se obrnite na lokalnem partnerju.

Sproščujoča eterična olja za aromaterapijo v zobnih ambulant

Post Image

Park City Dental Spa je več kot le zobozdravstvena ordinacija, so tudi spa s ciljem, da ustvarijo resnično sproščujočo izkušnjo za svoje stranke. Za boljše počutje poskrbijo s brezplačno ponudbo tretmajev obraza in rok. Gostje uživajo v pomirjajoči glasbi in dišečo aromaterapijo.

Park City Dental Spa uporablja eterična olja, ki so okolju prijazna in ne vsebujejo strupenih kemikalij. Torej le 100% eterična olja so primerna za aromaterapijo. Eterično olje Bergamot Burst ustvarja čist in svež občutek a hkrati goste tudi pomirja. 


Vonj na sejmu National Retail Federation Convention and Expo

Post Image

Težko je opaziti blagovno znamko ali podjetje med vsemi udeleženci na velikem sejmu ali konvenciji. Kako lahko izstopati iz množice oziroma, kako jih lahko privabite? Za to lahko poskrbi dišava.

Javitz Center v New York City trenutno gosti National Retail Federation Annual Convention and Expo (nacionalno konvencijo trgovine na drobno) od 12 - 14 januarja. Na sejmu se bo predstavljalo več kot 500 podjetij s svojimi produkti in storitvami, ki pomagajo izboljšati poslovanje v prodaji marketing in podobno. Glede na velika imena kot so Amazon, AT&T, eBay, Epson, Google, PayPal in drugi, je bistvenega pomena, da odišavljate vaš razstavni prostor, da boste lažje pritegnili pozornost.

Shift4 Corporation,dobavitelj plačilnih terminalov za plačila s kreditnimi karticami, je kontaktiral Air Aromo z namenom odišavljanja z dišavo, ki spominja na plažo, se ujema s temo razstavnega prostora in korporacijsko podobo podjetja. Skupaj z ekipo je bil ustvarjen vonj z notami vanilje, kokosovega mleka, mleka in lahkih tropsko-sadnih not. Obiščite Shift4 prostor in prepričali se boste o občutku ležanja na plaži z kozarcem pina colade v roki. Z našimi patentiranimi sistemi lahko privabljajo kupce v okviru 4000 kvadratnih metrov velikega razstavnega prostora.

Če želite izvedeti več o uporabi dišav na vašem dogodku, prosimo kontaktirajte lokalnega partnerja.