Predstavitev

Aroslim

Z možnostjo odišavljanja do 650m3 (21,000 ft3) je Aroslim idealna rešitev za odišavljanje banke, trgovine in manjše lobije hotelov. Zahvaljujoč njegovi nevpadljivosti,elegantnemu eloksirano aluminjastemu ohišju in sposobnosti, da ga le vključite in takoj odišavite prostor (Plug & Play), je Aroslim primeren tudi za recepcije pisarn , fitnes klube ali celo dom..

Aroslim deluje s patentirano tehnologijo Air Aroma hladno fuzijo zraka in tako zagotavlja učinkovito odišavljanje, porabo in ohranja karakteristike uporabljene dišave. Aroslim prinaša povsem nov pomen v 'vsestranskosti' odišavljanja.

Aroslim

Oblika

Aroslim

Ena tipka je vse, kar boste kdaj potrebovali

V tem napornem in zasedenem svetu, kjer sta vid in zvok na dnevni osnovi izrabljena čuta, difuzija vonja ponuja edinstveno možnost. Aroslim je zasnovan tako, da je odišavljanje v vašem prostoru enostavno, brez napora. Preprosto se spremeni jakost odišavljanja s pritiskom na gumb. Obstaja šest nastavitev jakosti med katerimi lahko izbirate.

Vitek in dostojanstven Aroslim ima poenostavljeno namestitev. Vstavite kartušo Air Aroma dišave po vaši izbiri, nastavite moč difuzije in poživite ozračje.

Barve

Črn ali srebrn eloksiran aluminij

Na izbiro imate črno ali srebrno barvo. S sodobno, enostavno, očem prijazno in vitko linijo je odličen, nevsiljiv dodatek v vsakem prostoru. Je iz gladkega eloksiranega aluminija, ki je odporen, pa tudi okolju prijazen in če povzamemo je izdelek kakovosten in dolgotrajen.

Aroslim

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte Air Aromo in poskrbeli bomo za vse, od izbire ustrezne dišave do montaže difuzorjev. Tukaj smo, da vam pomagamo.