Predstavitev

Aroscent Pro

Poganja ga Arologic, Aroscent Pro Portable in Aroscent Pro Wall ponujata odlično ujemanje med fleksibilnostjo in avtomatizacijo. Vgrajen Arologic omogoča preklapljanje med različnimi dišavami samo z enim pritiskom na miško.

Predstavljajte si, da začnete jutro z očarljivim vonjem guava kumare, nato uživate sproščujoče popoldne z vonjem cvetov češnje (Cherry Blossom) in končate večer v ambientu vonjave Sencha Adore.

Aroscent Pro

Modeli

Aroscent Pro Portable

Aroscent Pro Portable je zasnovan kot prenosljiv. ko se priljučite na Arologic, lahko uredite urnik zagona in ustavitve katerekoli od treh najljubših dišav. Z Aroscent Pro Portable vam je omogočeno super model, prenosljivost, avtomatizirano odišavljanje.

Aroscent Pro Wall

Z enako elegantno obliko in zmogljivostjo odišavljanja prostorov kot Aroscent Pro Portable, je Aroscent Pro Wall stilka rešitev za stenski difuzor. Priključen na Arologic omogoča, da preklapljate med tremi izbranimi vonji in to iz vašega namizja.

Aroscent Pro Portable in Aroscent Pro Wall

Značilnosti

  • Pripravljen za Arologic

  • Vgrajen časovnik odišavljanja

  • Priključite in odišavljajte

Fantastične barve

Aroscent Pro je na voljo v 9 barvah in vse kar morate storiti je izbrati eno. Omogočamo vam najlažje ujemanje Aroscent difuzorja z vašim ambientom.

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte Air Aromo in poskrbeli bomo za vse, od izbire ustrezne dišave do montaže difuzorjev. Tukaj smo, da vam pomagamo.