Predstavitev

Aroscent

Čiste linije, kakovostni zaključki in raznovrstnost barv definirajo enega najbolje prodanih proizvodnih linij Air Aroma izdelkov, Aroscent. Zahvaljujoč tehnologiji hladne fuzije zraka, ki je vgrajena v ohišje gladkega anodiziranega aluminija, Aroscent predstavlja edinstveni izdelek za odišavljanje.

Ne glede na to ali iščete popolnoma prenosljiv (Aroscent Portable) ali stenski in stalen (Aroscent Wall) difuzor, Aroscen razpon difuzorjev omogoča strokovno odišavljanje v hotelskih lobijih, sejnih sobah, trgovinah, bolnišnicah in mnogih drugih prostorih.

Aroscent

Modeli

Aroscent Portable

Aroscent Portable je namenjen uporabnikom, ki potrebujejo prilagodljivost. Ročaj omogoča svobodno prenosnost difuzorja kjer je to potrebno. Aroscent Portable je idealen za razstave trgovine s prehrano ali modne trgovine ipd.

Aroscent Wall

Z enako elegantno obliko in zmogljivostjo odišavljanja prostorov kot Aroscent Portable, je Aroscent Wall fiksni stenski difuzor. Aroscant Wall difuzor je idealen za dopolnjevanje vseh notranjih prostorov, kot na primer v hotelih and trgovinah in drugih prostorih.

Aroscent Portable in Aroscent Wall

Značilnosti

  • Pripravljen za Arologic

  • Vgrajen časovnik odišavljanja

  • Priključite in odišavljajte

Fantastične barve

Aroscent je na voljo v 9 barvah in vse kar morate storiti je izbrati eno. Omogočamo vam najlažje ujemanje Aroscent difuzorja z vašim ambientom.

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte Air Aromo in poskrbeli bomo za vse, od izbire ustrezne dišave do montaže difuzorjev. Tukaj smo, da vam pomagamo.