Predstavitev

Kako deluje?

V poplavi oglasov, kjer oglašvalci znova in znova poudarjajo le vizualno komunikacijo promocijskih in POS stojal, vam Aropromo omogoča izstopanje vaše blagovne znamke.

Aropromo lahko ustvari resnično multisenzorično promocijsko kampanijo, kjer POS stojala in polične urejevalce postavite na višji nivo in z dišavo omogočite kupcem večjo interakcijo in komunikacijo z vašim produktom

  • Vgrajena baterija

  • Cenovno ugodno

  • Povečanje prodaje

Postopek

Kakšen je postopek?

Razumemo pomen uklajenosti tržnega sporočila in vemo, kako zagotoviti močno in edinstveno aroma marketing rešitev za naše stranke.

Naša ekipa bo tesno sodelovala z vašo marketing službo in kreativnim oddelkom in tako razvila vam popolnoma prilagojeno kampanijo za promocijo dišave na prodajnem mestu.

Sami se lahko odločite, ali nam boste posredovali vzorec dišave vašega produkta ali boste zaupali Air Aroma strokovnim parfumerjem, ki bodo za vs razvili dišavo po naročilu za vašo blagovno znamko ali kampanijo.

Ko je dišava pripravljena, jio Air Aroma integrira v Aropromo napravo za odišavljanje. Od tukaj naprej se Aropromo lahko vgradi v vsako POS in POP stojalo.

Značilosti

Kako se sprošča vonj?

Aropromo lahko sprožite na več načinov, pritisk na gumb, senzor gibanja, senzor za dotik (touch pad) ali časovni interval. Ne le da je Aropromo popolnoma prilagodljiv v smislu oblikovanja, ampak je baterijski sistem za odišavljanje izjemno učikovit, saj traja tudi do 30 dni.

Aropromo
  • Potisk

S pritiskom na gumb se aktivira 10 sekundno sproščanje dišave. Rdeča led lučka utripa in privablja kupce. Dišava se sprosti le ob pritisku.

  • Dotik

Z dotikanjem senzorja se aktivra 10 sekundno sproščanje dišave. Vonj se sprošča šele ob dotiku površine občutljive na dotik.

  • Gibanje

Z zaznavanjem premikanja se aktivira vonj, kateri se prošča 10 sekund. Detektor gibanja se lahko nastavi na aktivacijo v območju med 0,2m in 6m.

  • Interval

Trajanje sproščanja vonja se lahko programira na katerikoli interval. Standardni interval je 20 sekund vklop in 20 sekund izkop.

Ste pripravljeni na nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte nas inpomagali vam bomo ustvariti vašo lastno in unikatno multi-senzorično promocijsko kampanijo z vašo dišavo in tako ustvarimo popolno akcijo pospeševanja prodaje.