Predstavitev

Arologic

Dobra tehnologija omogoča, da so stvari v življenju lažje izvedljive in s tem dodaja vrednost. Arologic omogoča veliko lažje nadzorovati odišavljanje na pravem nivoju.

Če Arologic priključite na Aroscent Pro, boste lahko preklapljali med tremi različnimi dišavami kadarkoli boste želeli ali pa programirali čas odišavljanja za celo leto vnaprej.

Arologic

Arologic vam omogoča upravljanje več kot tisoč različnih difuzorjev z lahkoto in direktno iz pisarne.

Vzljubili boste Arologic vmesnik. Dostop do Arologic vmesnika je možen preko vam najljubšega spletnega brskalnika, ki omogoča povezavo z napravami, ki ste jih namestili. Tako ne boste več uporabljali zapletenih preglednikov na nedostopnih mestih. Preprosto boste upravljali svojo Air Aroma enoto za dišavo iz namiznega računalnika, prenosnega računalnika ali celo preko telefona, kjerkoli na svetu.

Značilnosti

1000 naprav, 1 sistem

Arologic vam omogoča nadzor nad tisoč napravami za odišavljanje z možnostjo tritisoč vonjev v vašem omrežju. Predstavljajte si odišavljanje vsake sobe v hotelu vse od recepcije. Ni si vam potrebno predstavljati, sedaj je to mogoče.

Išči in najdi

Omogoča vam bliskovito iskanje po vaši mreži odišavljanja, da preprostno pošičete naprave in jih upravljate. Iskanje po vrsti, lokaciji, dišavi ali napravi vam prikaže željene rezultate.

Načrtovano odišavljanje

Arologic omogoča avtomatizacijo in časovni razpored odišavljanja. Vgrajen koledar vam daje možnost izbire dišave, dneva, ure, jakosti odišavljanja - daje vam popolen nadzor.

Daljinski dostop

Če niste na mestu odišavljanja, lahko kontrolirate odišavljanje na daljavo. Preprosto se prijavite na Arologic.com, kjerkoli na svetu in pridobite dostop do vaše popolnoma šifrirane enote Arologic.

Daljinski dostop

Vključite in deluje

Vključite in deluje

Ne potrebujete programske opreme

Arologic se izvaja preko spletnega brskalnika, zato deluje na kateremkoli Mac ali PC namiznem ali prenosnem računalniku in celo preko mobilne naprave. Tako je dostopen in enostaven za uporabo vakogar kjerkoli.

Enostavna namestitev

Namestitev Arologic sistema je enostavna. Preprosto priključite Arologic krmilno enoto in že ste pripravljeni. Ni potrebno namestiti programske opreme. Za priečetek uporabe Arologic vmesnika samo odprete svoj internetni brskalni.

Arologic

Ste pripravljeni za nakup?

Kontaktirajte nas in začnite odišavljati

Kontaktirajte Air Aromo in poskrbeli bomo za vas, od izbire ustrezne dišave do montaže difuzorjev. Tukaj smo, da vam pomagamo.